Zwangerschaps reflexologie

B-Touch-Afbeelding_Zwangerschapsreflexologie_900x900px

Tarief

Consult 60 minuten € 55,00
Intake incl. 1e behandeling € 70,00 (vrijgesteld van BTW)

Deze behandeling wordt volledig of voor een groot gedeelte vergoed door diverse zorgverzekeraars afhankelijk van hoe je aanvullend verzekerd bent, raadpleeg hiervoor uw polis. Deze behandeling valt niet onder het eigen risico!

Wil je meer weten over zwangerschapsreflexologie? Neem contact met me op via 0493-843454. Ik help je graag verder!

Balans, contact en gezondheid tijdens de zwangerschap

Zwangerschap is een bijzondere periode. Er verandert veel voor jou, lichamelijk en geestelijk. Je lichaam moet hard werken. De één voelt zich prima tijdens de zwangerschap of is alleen wat vermoeid, een ander heeft voortdurend last van ongemakken of zelfs ernstige klachten.

Het is heel belangrijk dat je tijdens de zwangerschap goed in je vel zit.  Voor jezelf, maar ook voor de ontwikkeling van je kindje. Zwangerschapsreflexologie is erop gericht om jouw ongemakken en problemen tijdens je zwangerschap te verlichten en je gezondheid te optimaliseren. Het houdt of helpt je beter in balans.

Met zwangerschapsreflexologie worden mooie resultaten geboekt. Bij specifieke klachten (zie hieronder), maar ook als de bevalling te lang op zich laat wachten, dan kan het soms net het nodige zetje geven. Een poging om een baby in stuitligging te laten draaien kan tot de mogelijkheden behoren. Na de bevalling helpt het weer op krachten te komen en je balans terug te vinden.

Koestermoment

Ook als er geen klachten zijn is zwangerschapsreflexologie waardevol voor je. Het is een moment van rust en ontspanning voor jou en je ongeboren kind. Het geeft een goede voorbereiding op je bevalling en het stimuleert de band tussen jou en je kind.

Let wel, behandeling door een reflexzonetherapeut is een waardevolle aanvulling, maar vervangt nooit de verloskundige of gynaecoloog.

Bij specifieke klachten kun je denken aan

Vermoeidheid, oedeem, misselijkheid, maagzuur, rugpijn, pijn in het bekken, slapeloosheid, stemmingswisselingen, obstipatie, beginnend hoge bloeddruk, verkoudheid.

Nieuwsgierig geworden?