Neuro Emotionele Integratie (NEI)

B-Touch-Afbeelding_NEI_Therapie_900x900px

Tarief

Consult 60 minuten € 55,00
Intake incl. 1e behandeling € 70,00 (vrijgesteld van BTW)

(Loopt het consult uit dan wordt, in overleg, per 15 minuten € 15,00 in rekening gebracht).

Deze behandeling wordt volledig of voor een groot gedeelte vergoed door diverse zorgverzekeraars afhankelijk van hoe je aanvullend verzekerd bent, raadpleeg hiervoor uw polis. Deze behandeling valt niet onder het eigen risico!

Wil je meer weten over NEI? Neem dan vrijblijvend contact met me op via 0478-855429. Ik vertel u graag meer.

Herken je dat ……… een probleem en/of klacht die “blijft hangen”. Niets lijkt te helpen en toch heb jij er last van en wil je verder. Je onderbewuste slaat alles wat je meemaakt in je leven op. Sommige van deze gebeurtenissen verwerk je onbewust niet altijd even goed. Ze blijven zitten in je geheugen zonder dat je het idee hebt dat je er last van hebt. Maar hierdoor kunnen blokkades ontstaan. Dit kan zorgen voor stress in je lichaam. Dat kan zich emotioneel, mentaal of fysiek uiten.

Als je onderbewuste iets verbergt, kan je lichaam je in de steek laten!

Hoe werkt het?

Met behulp van de Biotensor gaan we op zoek naar de oorspronkelijke situatie waar het gedrag, gevoel of lichamelijke klacht het gevolg van is. De onverwerkte emoties of blokkades die daar ontstaan zijn, worden opgespoord, naar voren gehaald en vervolgens opgeruimd. Dankzij het gebruik van verschillende protocollen en de reactie van jouw lichaam daarop, is de oorzaak weer specifiek te herleiden. Als deze blokkades weggehaald zijn, wordt het zelfherstellend vermogen geactiveerd. Zo zal de energie weer gaan stromen en zal je klacht verminderen of zelfs verdwijnen.

Voor jong en oud

Omdat NEI-Therapie gericht is op je onbewuste en de Biotensor de signalen van het lichaam oppikt, is de therapie ook geschikt voor jong en oud.  Ook bij baby’s die veel huilen of niet kunnen slapen, kan de oorzaak achterhaald worden. NEI-Therapie kan een oplossing of vernieuwend inzicht bieden bij tal van fysieke en emotionele klachten.

NEI-Therapie valt onder een Natuurgeneeskundige behandeling.
NEI-Therapie kan een onderdeel vormen bij een voetreflexbehandeling.

Nieuwsgierig geworden?