VoetreflexPlus

Tarief

Consult 60 minuten € 55,00
Intake incl. 1e behandeling € 70,00 (vrijgesteld van BTW)

Deze behandeling wordt volledig of voor een groot gedeelte vergoed door diverse zorgverzekeraars afhankelijk van hoe je aanvullend verzekerd bent, raadpleeg hiervoor uw polis. Deze behandeling valt niet onder het eigen risico!

Wilt u meer weten over voetreflex of een afspraak maken?

Neem gerust contact op met mij via 0478-855429 of stuur een bericht naar: info@b-touch.nl

Pure ontspanning en een veilige en natuurlijke behandeling voor klachten op allerlei gebieden.

De voet weerspiegelt alles wat zich in ons lichaam bevindt. Door voetmassage kun je bepaalde delen van het lichaam triggeren om een nieuwe balans te zoeken. Het is een veilige en natuurlijke behandeling voor allerlei klachten, zo uiteenlopend als hoofdpijn, maagklachten, astma, depressie en rugklachten.

Heb jij een klacht die vaker terugkomt? Of last van een klacht waar je geen oplossing voor weet? Dan is voetreflex een veilige behandeling om te proberen. Ook is het een aangename, rustgevende en stimulerende massage. Ook een reden om voor voetreflex te kiezen natuurlijk.

Voetreflex met een Plus

B-Touch biedt voetmassage met een ‘Plus’. De plus achter voetreflex staat voor een stukje Chinese massage en accupunctuurpunten. Dit combineren we met de massage van de westerse zones op de voet, die ons lichaam weerspiegelen. Deze massages  vinden plaats op de voet en het onderbeen, tot en met de knie.

Door deze reflexpunten te stimuleren middels drukpuntmassage wordt de doorbloeding, lymfe- en energiedoorstroming gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Hierdoor kunnen klachten verminderen of verdwijnen: de vitaliteit neemt toe, lichaam en geest ontspannen, het energiesysteem komt in balans, het immuunsysteem wordt versterkt en het heeft een preventieve werking.

"Ik had altijd veel hoofdpijn, en nog meer in stressvolle perioden. Ik had wel ooit van voetreflextherapie gehoord, maar vond het eerst wat zweverig klinken. Gewoon geprobeerd, gelukkig. Rietha kijkt goed naar wat je nodig hebt, is professioneel en het belangrijkste: na een aantal behandelingen heb ik nauwelijks nog hoofdpijn"

Monique Ploegmakers

Voor wie?

Deze therapie is geschikt als ontspanning, maar zeker ook voor iedereen met klachten zoals o.a.: rugklachten, hoofdpijn, overgangs- en menstruatieklachten, darmklachten, astma, stress, burn-out, depressie, overspannenheid, slapeloosheid, spier- en gewrichtsklachten, allergische aandoeningen, als ondersteuning bij gewichtsbeheersing en als ondersteuning bij chemotherapieën/ bestralingen.

 

Voetreflextherapie vervangt nooit de reguliere geneeskunde, stelt geen medische diagnose en geeft geen medisch advies.

Het kan een behandeling van een arts aanvullen en dus preventief uitstekend naast andere alternatieve en reguliere behandelingen worden toegepast. Indien nodig is er overleg met de arts.

Nieuwsgierig geworden?