Behandelingen

B-Touch-Afbeelding_Voetreflexplus_900x900px

VoetreflexPlus

Een voetreflex behandeling is rustgevend, aangenaam en stimulerend. Het lichaam wordt geactiveerd en tot reiniging aangezet, waardoor het proces van klachtverbetering in gang wordt gezet.

Zwangerschaps- reflexologie

Zwangerschap is een bijzondere periode. Er verandert veel voor jou, lichamelijk en geestelijk. Je lichaam moet hard werken. De één voelt zich voortdurend last van ongemakken of zelfs ernstige klachten. Zwangerschapsreflexologie is erop gericht om jouw ongemakken en problemen tijdens je zwangerschap te verlichten en je gezondheid te optimaliseren. Het houdt of helpt je beter in balans.

B-Touch-Afbeelding_Zwangerschapsreflexologie_900x900px
B-Touch-Afbeelding_NEI_Therapie_900x900px

NEI-therapie

Herken je dat….. een probleem en/of klacht die “blijft hangen”. Niets lijkt te helpen en toch heb jij er last van en wil je verder. Je onderbewuste slaat alles wat je meemaakt in je leven op. Sommige van deze gebeurtenissen verwerk je onbewust niet altijd even goed. Ze blijven zitten in je geheugen zonder dat je het idee hebt er last van te hebben. Maar hierdoor kunnen blokkades ontstaan. Dit kan zorgen voor stress in je lichaam. Dat kan zich emotioneel, mentaal of fysiek uiten.

‘Als je onderbewuste iets verbergt, kan je lichaam je in de steek laten’!

Matrix Kleuren Therapie

Heb je lichamelijke klachten die je leven beïnvloeden? Voel je beperkingen als gevolg van (onbegrepen) gezondheids-problemen? De Matrix kleuren therapie is een meridiaan therapie waarbij gekleurde zijde stoffen en homeopathie worden gebruikt om het evenwicht in de meridianen te herstellen. 

Massages

B-Touch-Afbeelding_Matrix_Kleuren_Therapie_900x900px
B-Touch-Afbeelding_Massage_900x900px

Massage

Heb je last van stress? Zitten je schouders vast of heb je rugpijn? Of ben je gewoon toe aan ontspanning? Denk dan aan een massage! Vrijwel iedereen verzucht na een massage: ‘Dat moet ik vaker doen’. Mensen die zichzelf regelmatig laten masseren, slaan niet graag een keer over. Wat is het dat massage zo fijn maakt?

Voedsel Intolerantie test

‘Verkeerde voeding is ballast voor het lichaam’!     

Voedsel is heel belangrijk en hebben we nodig voor het functioneren van lichaam en geest. Helaas is niet alle voeding goed voor ons.

‘Goede voeding is de basis van gezondheid’!

B-Touch-Afbeelding_Voedsel_Intolerantie_900x900px