Voedselintolerantie-test

B-Touch-Afbeelding_Voedsel_Intolerantie_900x900px

Tarief

Consult 60 minuten € 55,00
Intake incl. 1e behandeling € 70,00 (vrijgesteld van BTW)

Deze behandeling wordt volledig of voor een groot gedeelte vergoed door diverse zorgverzekeraars afhankelijk van hoe je aanvullend verzekerd bent, raadpleeg hiervoor uw polis. Deze behandeling valt niet onder het eigen risico!

Wil je een voedselintolerantietest of hier meer over weten? Neem dan gerust contact met me op via 0478-855429. Ik help u dan graag verder!

Verkeerde voeding is ballast voor het lichaam!

We hebben voeding nodig voor het functioneren van on lichaam, maar niet alle voeding is goed voor ons. Het kan zijn dat er een intolerantie is voor bepaalde voedingsstoffen. Dat is niet altijd merkbaar na het eten van de voeding, maar kan wel onze gezondheid en ons welbevinden beïnvloeden. Ieder mens is verschillend en heeft een andere levensstijl, waardoor iedereen anders reageert op bepaalde voeding.

Hoe werkt het?

Klachten zijn vaak gerelateerd aan één verkeerd voedingsmiddel of een verkeerde combinatie van voedingsmiddelen. Door gebruik te maken van testbuisjes kom je er achter welk(e) voedingsmiddel(en) het lichaam tegenwerken. Bij het voedingsmiddel waar de cliënt niet tegen kan gaat het bindweefsel zich meteen spannen. Dit voel je op de rugzones. Door dit product weg te laten of te vervangen door een ander product, wordt het lichaam niet meer belast en kan het weer in balans komen. Voeding gerelateerde klachten kunnen daardoor verminderen of verdwijnen.           

Wat voor soort klachten?

Voeding gerelateerde klachten kunnen zijn: buikklachten, opgezette buik, diarree of wel verstopping, spier- en gewrichtsklachten, huiduitslag, hoofdpijn, spanning etc.  

Goede voeding is de basis van gezondheid!

Nieuwsgierig geworden?