Matrix kleuren therapie

B-Touch-Afbeelding_Matrix_Kleuren_Therapie_900x900px

Tarief

Consult 60 minuten € 55,00
Intake incl. 1e behandeling € 70,00  (vrijgesteld van BTW)

Deze behandeling wordt volledig of voor een groot gedeelte vergoed door diverse zorgverzekeraars afhankelijk van hoe je aanvullend verzekerd bent, raadpleeg hiervoor uw polis. Deze behandeling valt niet onder het eigen risico!

Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op via 0478-855429. Ik vertel u graag meer!

Heb je lichamelijke klachten die je leven beïnvloeden? Voel je beperkingen als gevolg van (onbegrepen) gezondheidsproblemen? Dan is Matrix kleuren therapie misschien iets voor jou!

Hoe werkt Matrix kleuren therapie

Kleuren (meridiaan) therapie richt zich op de energiebanen (meridianen) in het lichaam. Deze meridianen staan in contact met de verschillende organen in het lichaam. Normaal gesproken kan het lichaam schommelingen in energie zelf reguleren. Door uiteenlopende redenen kan de energie in een lichaam echter voor langere tijd uit balans zijn of de energie kan opraken, waardoor er klachten kunnen ontstaan.

Door bij klachten de juiste kleur te gebruiken, kunnen we meridianen (energiebanen) beïnvloeden. Door de reflexzones op de rug te lezen en door de bindweefselspanning te testen wordt gekeken wat op dat moment het beste bij u past.

Kleurentherapie is een verfijnde, uitwendige therapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de helende energie die opgesloten zitten in:

  • Homeopathische korrels.
  • Plantaardige zijde.
  • Zichtbare, gekleurde lichtstralen.

Als gevolg van deze behandeling krijgt het lichaam weer voldoende energie en kan het zich beter beschermen tegen klachten en/of ziektes.

Litteken ontstoring

Littekens (tatoeages) op de huid kunnen storingen geven op een of meerdere meridianen, deze kunnen leiden tot een blokkade. Door bindweefselvorming van de huid is de energiedoorstroming geremd of geblokkeerd. Door met kleurfrequentie over het litteken te gaan verdwijnt de blokkade en is er meer kans dat littekens milder worden. De energie kan weer circuleren. De samenhang met het orgaan, orgaanstelsel of gebied welk deze meridiaan vertegenwoordigd wordt weer van energie voorzien. Klachten zullen door de herstelde energie voorziening verminderen of verdwijnen.

Bindweefsel massage

Bindweefselmassage is een massage waarbij de laag tussen de huid en de spieren gemasseerd wordt door middel van speciale massagetechnieken. De gebieden in de rug staan in contact met de organen in het lichaam.  Door de spanning in het bindweefsel op te heffen, worden blokkades opgeheven, de doorbloeding naar de organen verbeterd en kunnen ook onderliggende klachten verholpen worden.

Nieuwsgierig geworden?