Massage

B-Touch-Afbeelding_Massage_900x900px

Tarief

Consult 60 minuten € 55,00 (vrijgesteld van BTW)

Wil je weten welke soort massage bij jou past? Of wil je een afspraak maken? Neem contact met me op via 0478-855429. Ik help je graag verder!

Waarom je vandaag nog een massage moet nemen!

Heb je last van stress? Zitten je schouders vast of heb je rugpijn? Of ben je gewoon toe aan ontspanning? Denk dan eens aan een massage! Vrijwel iedereen verzucht na een massage: ‘Dat moet ik vaker doen’. Mensen die zichzelf regelmatig laten masseren, slaan niet graag een keer over. Wat is het dat massage zo fijn maakt?

  • Jezelf verwennen is goed. Je lichaam verwennen is wel degelijk nuttig. Als je lichaam gezonder is, kan ook je geest beter functioneren. En andersom geldt ook: als massage je helpt te ontspannen en je geest tot rust brengt, functioneert je lichaam ook beter.
  • Rust voor het lichaam. Een massage dwingt je om even alleen maar te liggen, niets om handen te hebben. Zo’n ontspanning kan je geest helpen weer op te laden, zodat je daarna de stress beter aankan.
  • Het kan ook bepaalde klachten of pijn verminderen, zoals hoofdpijn, spierspanning of rugpijn.
  • Ook helpt een massage voor een verbetering van het immuunsysteem.

B-Touch biedt meerdere massages:

Ontspanningsmassage

Beloon jezelf met een ontspanningsmassage om zo stress te verlichten en je geest en lichaam te laten herstellen. Even weg van alles, een momentje voor jou. Dat is belangrijk!

De ontspanningsmassage heeft verschillende doelen:

  • Algehele of lokale ontspanning
  • Bestrijding van spierverhardingen, spierpijn en spierkramp
  • Bestrijden van vermoeidheid en spanningen
  • Bevorderen van de bloedcirculatie
  • Bevorderen van afvoer van vocht en afvalstoffen
  • Bevorderen van toevoer van bouwstoffen

Deze massage wordt niet door zorgverzekeraars vergoed!

Bindweefsel massage

Bindweefselmassage is een massage waarbij de laag tussen de huid en de spieren gemasseerd wordt  door middel van speciale massagetechnieken. De gebieden in de rug staan in contact met de organen in het lichaam. Door de spanning in het bindweefsel op te heffen, worden blokkades opgeheven, de doorbloeding naar de organen verbeterd en kunnen ook onderliggende klachten verholpen worden. De klachten kunnen op elk niveau zijn.

Deze behandeling wordt volledig of voor een groot gedeelte vergoed door diverse zorgverzekeraars afhankelijk van hoe je aanvullend verzekerd bent, raadpleeg hiervoor uw polis. Deze behandeling valt niet onder het eigen risico!

Energetische hoofdmassage (Access Bars)

Heb je veel aan je hoofd? Spelen emoties op waar je geen raad mee weet? Is het soms moeilijk voor je om je gedachten even toe te laten, zodat je rust ervaart in het maken van keuze? Dan kan energetische hoofdmassage (Acces Bars) wat voor je zijn.

Tijdens de behandeling raken we lichtjes 32 punten op je hoofd aan. Deze punten zijn verbonden met verschillende gebieden en aspecten van jouw opgeslagen ideeën, gedachten en gevoelens. Door de zachte aanraking activeren we deze energiepunten. Je geeft je lichaam op deze manier weer de ruimte om het zelfhelende vermogen zijn werk te laten doen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld je vermoeidheid, stress en beperkende gedachten loslaten. Tijdens deze sessie lig je ontspannen in je eigen kleding op een behandeltafel en bepaal je zelf of je tijdens de sessie praat of geniet in stilte.

Deze massage wordt niet door zorgverzekeraars vergoed!

VoetreflexPlus massage

B-Touch geeft ook voetmassages in de vorm van VoetreflexPlus therapie.

Deze behandeling wordt volledig of voor een groot gedeelte vergoed door diverse zorgverzekeraars afhankelijk van hoe je aanvullend verzekerd bent, raadpleeg hiervoor uw polis. Deze behandeling valt niet onder het eigen risico!

Nieuwsgierig geworden?